29/12/09

Acta Assemblea, 29 de Desembre

Reunits: Llagostera Solidària, , CeDRe, Col·legi d´Educadors/es Socials de Catalunya (CEESC), Agenda LlationoAmericana, Càritas, Xarxa pel Decreixement, Ajuda en Acció, La Intersindical

COMUNICACIÓ

-Es decideix enviar un correu a les entitats ja adherides per tal d’anar polint detalls: (1) es preguntarà la durada aproximada de l’activitat, quin tipus d’espai necessiten i si hi ha alguna franja horària que no els vagi bé i (2) s’informarà/recordarà del tema de les aportacions econòmiques que hi ha al blog. La persona responsable, recollirà els diners durant les següents assemblees.

- S’enviarà un correu recordatori a aquelles entitats que han semblat interessades però que encara no han enviat la fitxa (AV Sant Narcís, Guifi, La Intersindical, Ajuda en Acció, Lloret)

ESPAI

- Hi ha la possibilitat de fer-ho a la facultat de Ciències a Montilivi (lloguer de 172.36€). Cal confirmar que en aquest preu està tot inclòs (neteja, vigilancia...)

- Educació es possible però no confirmat.

-Decidim intentar parlar entre el 7 i 8 de gener per tal d’aconseguir fer-ho a Educació perquè és més cèntric. En Lluís, la Marta i la Gemma Junc. aniran a parlar-hi i a veure les instal·lacions dels dos lloc. El 8 es decidirà on es farà finalment i es confirmarà a la facultat que calgui.

CARTELL I PROGRAMA

-Un cop confirmat el lloc, s’enviarà aquesta informació a en Carles i al dissenyador del cartell i un cop acabat en Carles l’envairà a impremta que prèviament s’haurà decidit.

-Marc i Gemma Sol. miren el tema de la impremta. Cal confirmar preu per 500 cartells, a dos tintes, A3. Cal preguntar en quin format s’ha d’enviar, si es pot enviar per correu electrònic, apuntar l’adreça de correu i telèfon de contacte i també quan triguen a fer-ho

-En Carles prepararà la plantilla del programa.

-El dia 12 de gener es tancarà el programa.

PER ANAR PENSANT...

-Cal pensar quines seran les persones que faran la benvinguda i les que portaran l’assemblea final.

Properes reunions: 12 i 19 de gener 20h.
Lloc: 1er Pis Aula 1.3 Centre Cívic Pla de Palau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada