12/1/10

Acte Assemblea, 12 de gener

Reunits: Llagostera Solidària, CeDRe, Col·legi d´Educadors/es Socials de Catalunya (CEESC), Agenda LlationoAmericana, Càritas, Xarxa pel Decreixement, Ajuda en Acció, La Intersindical Alternativa Catalunya, Ajuda en Acció, Usuari de guifi.net

-Es tanca la programació amb les activitats rebudes fins el dia 12 de gener i es distribueixen segons preferència horària.
-Les activitats que es realitzin durant la setmana del Fòrum es publicaran al blog però no sortiran a la publicació mateixa del dia 23.
- El disseny del programa l’acaba de fer en Carles i quan estigui acabat es penjarà al blog i s’enviarà a totes les entitats i mitjans diversos per fer-ne difusió. Cada entitat s’imprimirà els programes que necessiti. Alguns companys imprimiran alguns en color per tenir-ne pel mateix dia 23.
- Es reparteixen els cartell ja impresos. Es deixen al Cedre els que sobren per tal que qui vulgui es vagi a buscar més.
- Es parlarà amb la facultat d’educació per tal que ens deixen els projectors. De tota manera totes les entitats hauran de buscar-ne algun per si no els deixessin. Es necessiten 4 projectors.
- Es passarà un documental de Imatges per la Solidaritat durant tot el dia. Hi ha la possibilitat de portat una televisió gran.
- La Gemma S. farà rebuts per donar a les entitats per l’aportació econòmica.
-Es farà un correu recordatori personalitzat a les entitats participants i que no s’han adherit recordant la importància de fer-ho.
- Un company de la CUP assisteix a l’assemblea. Informem que el partits polítics no podem participar com a partit, però que evidentment ho poden fer a títol individual.

LOGÍSTICA
- En Carles farà el cartell per posar a cada aula amb la programació.
- Les companyes de Plataforma per la Pau de Lloret s’encarregaran de rebre a la gent, distribuir-la i del control del programa.
- La persona pont entre el la organització i la universitat serà la Gemma J.
- Les persones de material, muntatge i imprevistos seran, la Marta, en Marc i la Gemma S.
- Es proposa que en Lluís porti l’assemblea (se li proposarà perquè no ha pogut assistir a la reunió)
- Es proposa que cada seminari es responsabilitzarà de trobar una persona que faci una petita exposició a l’assemblea final, explicant en que ha consistit i si ha sorgit alguna proposta i valoració.
-Un company de Plataforma per la Pau de Lloret s’encarregarà d’agafar imatges de vídeo el dia 23.

TEMES PENDENTS
Pancarta per penjar a la universitat

Properes reunions: 19 de gener 20h.
Lloc: Punt d’informació juvenil (Antiga estació)c/Santa Eugènia, 17; Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada