19/1/10

Acte Assemblea, 19 de gener

1. Presentació d'entitats noves a l'assamblea.
2. La Gemma Juncadella pren la paraula per llegir-nos l'ordre del dia

COMUNICACIÓ
s'ha enviat la nota de premsa, l'entrevista amb el Sr. Ramon de la Intersindical Alternativa no va fer-se adequadament per part de la ràdio i no va sortir en antena. ( Catalunya Radio ). Comentem que com és la primera vegada que fem el FESCAT aquí, hi ha molt per millorar, i aprenem sobre la marxa.

LOGÍSTICA 
Plataf. Per la Pau porta els díptics. Fem un breu resum de les aules, repassem les activitats que es duran a terme. Es fan les recomanacions pertinents per part de la universitat: Deixar material al menjador, no penjar res a les parets, taules per difusió i venta... A l'aula 038 és on es passarà l'Audiovidsual d'Imatges per la Solidaritat i començarà a les 16:30. En Marc es responsabilitzarà dels equips tècnics informàtics. 

Encàrregs: en Carles s'encarrega de les targetes de Benvinguda i registre ( cartronets quadrats amb les dades ), la Raquel s'encarrega de portar un llibre de visites perquè la gent pugui apuntar ( intentarà que sigui reciclat ), Plataf per la Pau intentarà tenir enganxines per dissabte amb el logo del FESCAT. En LLuís farà de fil conductor a l'Acta de Cloenda, en Marc farà un escrit per l'Acte de Benvinguda i ho llegirem entre varis. La Gemma de tresoreria farà la pancarta grossa per penjar a la DEVESA o a l'STEIN.La Gemma Juncadella portarà un rollo de paper blanc i rotuladors per si fan falta.

Decidim que tancarem la zona de 14:30 a 15:30 perquè tothom pugui anar a dinar. Ens felicitem per la feina feta i pensem que a les properes estarà tot més quadrat, però que hem aconseguit muntar aquesta diada de manera assambleària i bé.

Pren acta: Raquel Sabater ( Fundació Utopia ) i marxa a les 21:45, tancant l'acta donant que posteriorment només fèiem repàs de material. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada